Рецепт піци пепероні

Піца пепероні 

           Інгредієнти:

Для тіста

  • Борошно - 300 г
  • Розпушувач - 2 ч. ложки
  • Олія - 2 ч. ложки
  • Тепла вода - 150-175 мл
  • Сіль, перець


Для начинки

  • Томатна паста - 120 г
  • Сушені трави - 0,5 ч. ложки
  • Моцарела - 1 кулька
  • Салямі - 10 скибочок
  • Сир чедер чи інший твердий сир - 30 г


Тим часом змішайте томатну пасту, трави, сіль та перець.

Дістаньте форму з духовки. Змастіть тісто соусом, відступивши 1-2 сантиметрів від країв.


Розсипте по поверхні подрібнену моцарелу, викладіть нарізану кружальцями салямі та потертий чедер. Ви також можете додати будь-які інші додатки на свій смак. Наприклад, нарізаний червоний перець, цибулю, чорні оливки без кісточок чи солодку кукурудзу.

Випікайте піцу протягом 15 хвилин, доки сир не стане золотистим і розплавленим. Поріжте піцу та відразу подавайте на стіл.



Коментарі